Lütfen bekleyin..



“İlhami Kaya ve Dörtler Korosu Türk Halk Müziği” Dinletisi Beğeniyle Dinlendi

01 Mart 2019, 18:05 - Okunma: 975

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından organize edilen “İlhami Kaya ve Dörtler Korosu Türk Halk Müziği” dinletisi düzenlendi.Merkez Kampüs Konferans salonunda düzenlenen Müzik dinletisine Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’un yanı sıra üniversitemiz personeli, öğrencileri ve davetliler katıldı.

Türk Halk Müziği’nden seçkin eserler seslendiren koroya, katılımcılar da eşlik etti. Personel ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği müzik dinletisi yaklaşık 2 saat sürdü.

Müzik dinletisi sonunda konuşma yapan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim üyesi İlhami Kaya, ‘’Öğrencilerimizin bu bölgeye has bir ses tınısı var, konserde bazı öğrencilerimiz dördüncü sınıf öğrencisidir mezun olup gidecekler yarın öbür gün karşımıza meslektaşlarımız olarak çıkacaklar böyle bir deneyim paylaşmalarını istedim ve katılımlarından dolayı ilk önce onlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

İlhami Kaya ve Dörtler Korosu’nu ve emeği geçenlere teşekkür Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, koroya ve Doç. Dr. Üyesi Rohat Cebe’ye ay yıldızlı rozet takdim etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=