Lütfen bekleyin..



ŞİİR TADINDA SÖYLEŞİSİ

01 Mart 2019, 18:03 - Okunma: 588

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 50’ye yakın kitap yazan ve ünlü ‘Vefa Apartmanı’ kitabının yazarı Sadık Yalsızuçanlar’ı Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde Batmanlılar ile buluşturdu.

Moderatörlüğünü Batmanlı Yazar ve Şair Behçet Gülenay’ın yaptığı "Medeniyet Sohbetleri"nin bu haftaki konuğu olan Yazar Yalsızuçanlar’ın söyleşisine öğretmen, öğrenciler ile yazarın okurları katıldı.

Edebiyat dünyasının önde gelen yazar ve şairleriyle ilgili öğrencilere önemli bilgiler aktaran Yazar Yalsızuçanlar, daha sonra kendisini hayranlıkla dinleyen okurlarına yaşamış olduğu olaylardan ve edindiği tecrübelerden örnekler vererek öğütlerde bulundu. Dijital çağ, sinema ve tasavvuf ile ilgili konulara değinen Yazar Yalsızuçanlar kitapların önemine dikkat çekti.

Hedeflerinin milli ve manevi değerlere bağlı, aynı zamanda okuma kültürü gelişmiş bir neslin yetişmesini sağlamak olduğunu aktaran Yazar Yalsızuçanlar, söyleşi sonrası kitaplarını imzalayarak öğrenci ve okurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. |

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=