Lütfen bekleyin..



Kılıçdaroğlu, STK ve Kanaat Önderleriyle Buluştu

01 Mart 2019, 12:27 - Okunma: 714

Chp Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Sason’da düzenlenen Mitingin ardından Batman'da "Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleriyle Buluşma" toplantısında, stk temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.Real Konak otelde yapılan toplantıya Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, İl Başkanı Hüseyin yaşar, Milletvekilleri, STK temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.

Kılıçdaroğlu, kanaat önderlerinin bölgede sözünün itibar gördüğünü vurgulayarak şöyle konuştu. "Sandığa gideceğiz oy kullanacağız, neye göre oy kullanacağız? Sizler kanat önderlerisiniz, ben niye kanaat önderleriyle toplantı yapıyorum, çünkü sizin bu bölgede sözünüz geçiyor, bu bölgede siz konuştuğunuz zaman birileri sizi dinliyor. 'Bu kişi doğruyu söylüyor' diyor. ülkede yaşayan herkes benim kardeşimdir. Ben herkesin sorununu dile getirmek zorundayım. Benim saray merakım yok, uçan saraylarda yaşama merakım yok, yok öyle bir şey. Saray merakım varsa gerçekten 'Allah belamı versin.' diyeceğim, yok öyle bir şey. Bu ülkede hepimiz huzur içerisinde yaşıyorsak ben amacıma ulaşmışım demektir."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=