Lütfen bekleyin..



2023 Eğitim Vizyonu bilgilendirme toplantısı devam ediyor

01 Mart 2019, 12:24 - Okunma: 718

2023 Vizyon Belgesinin, Kozluk İlçe Müdürlüğüne bağlı okullardaki öğretmen ve idareciler tarafından anlaşılıp uygulanmasına yönelik ziyaretler kapsamında Farabi Ortaokulu´nda görev yapan öğretmen ve idarecilerle bir araya gelindi.

Eğitim ve öğretimin, toplumumuzda istisnasız herkes için öncelikle iyileştirilecek ve geliştirilecek alanların içinde yer aldığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, bu iyileştirmeleri sahada sağlayacak olan liderlerin ise okul yöneticileri ve öğretmenler olduğunu söyledi.
‘EĞİTİMİN İÇİNE VELİLERİ DE KATMALIYIZ’
Müdür Toprak, “Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz; eğitim sistemimizin aynı ortak gaye için çalışan ayrılmaz birer parçalarıdır. Bu yüzden ‘Vizyon Belgesi’nde ifade edilen hedeflere ulaşmak için eğitim-öğretim faaliyetlerinde bu parçaları bir bütün olarak çalıştırmak ve organize etmek zorundayız. Eğitimin en asli unsurlarından biri olan ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin 2023 Vizyon Belgesinde kendi alanlarıyla ilgili kısımları mutlaka okumalarını ve uygulamalarını bekliyorum." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=