Lütfen bekleyin..



HDP'nin yeni adayı dr. Mehmet DEMİR

26 Şubat 2019, 20:09 - Okunma: 4375

Sabri Özdemir’in HDP Batman Belediye Eş Başkan Adaylığı müracaatının İl Seçim Kurulu’nca reddedilmesi ve hakkında açılan davadan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasının ardından HDP’de yeni Eş Başkan Adayı olarak Dr. Mehmet Demir Merkez İlçe seçim kuruluna sunuldu.

Alınan bilgilere delege seçiminde Sabri Özdemir’den sonra en fazla oyu alan Dr. Mehmet Demir’in ismi, yeni isim olarak İl Seçim Kurulu’na verildi.
İl seçim Kurulu’nun değerlendirmesinden sonra yeni ismin belirlenmesi için HDP’ye tanınan 5 günlük süre, dün sona erdi. HDP, yaptığı değerlendirme sonrası, delege seçiminde en fazla oyu alan ikinci isim olan Dr. Mehmet Demir’i, HDP Batman Belediye Eş Başkan Adayı olarak İl Seçim Kurulu’na bildirdi. İl Seçim Kurulu’nun onayı beklenirken, Mehmet Demir’in Doktorluk görevinin yanında Tabipler Odası Batman Şube Başkanlığı görevini de yapmıştı. 

HDP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. MEHMET DEMİR KİMDİR

1994 Dicle Üniversitesi mezunu olan Dr. Demir İstanbul Üniversitesinde uzmanlık eğitimini aldı. Nusaybin Devlet hastanesinde mesleğe başlayan Dr. Mehmet Demir Halen Diyarbakır Memorıal dicle hastanesinde Göz hastalıkları uzmanı olarak görev yaparken Batman’da Özel Dünya Hastanesi ve İstanbul Şafak hastanesinde de çalıştı. 1968 Batman doğumlu olan Mehmet Demir Bir dönem Batman Tabip Odası Başkanlığı görevini de yürüttü.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=