Lütfen bekleyin..



Saadet Partisi adayı Işık’tan gazetemize ziyaret

26 Şubat 2019, 19:55 - Okunma: 1046

Saadet Partisi Batman Belediye Başkan Adayı İlhami Işık ve partililerden oluşan heyet gazetemizi ziyaret etti.Başkan adayı Işık’a İl Başkanı Mehmet Fırat ve il yöneticileri de eşlik etti. Gazete ziyaretinde konuşan Işık, ekonomi, siyaset ve sosyal alanda yaşanan sorunların artık yerelden başlayarak çözüme kavuşturulması gerektiğine dikkat çekerek şunları söyledi.

“HEM GENELE HEMDE YERELE İTİRAZIMIZ VAR”

“Ülkemizde ve bölgemizde olumsuzluklar çok fazla arttı. Bizim bir itirazımız var. Hem genele hemde yerele itirazımız var. Sorunlar almış başını gidiyor. Böyle sıkıntılı bir süreçte aday olmayı tercih ettim. Gerçekten sorunlar ağırlaşmış durumda. Sorun problem yok deniliyor ancak ciddi sorunlar almış başını gidiyor. Ülkemizin hem ekonomik, hemde hukuki sosyal sorunları vardır. Ama mevcut iktidar bunu gizlemeye çalışıyor. Ancak bizler neler yaşadığımızı biliyoruz ve bu taleple yola çıktık. Bizler Saadet partisi olarak herkesin vicdanına sesleniyoruz. Artık insanlar yeni bir ses arıyor. Ben ise bu kez Batman için oy istiyorum. Bu kez oyunuzu, kendi şehrinize verin diyorum” dedi. Saadet partisi İl Başkanı Mehmet Fırat ise önümüzdeki günlerde 2000 iş merkezi altında seçim lokalini açacaklarını ve Batman halkıyla kucaklaşacaklarını belirtti. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=