Lütfen bekleyin..



“En büyük projem istihdam”

26 Şubat 2019, 19:53 - Okunma: 629

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin Pazartesi günü TRT Kurdi TV’de canlı yayında Batman için projelerini anlattı. “En büyük projem istihdam” diyen Güneştekin, proje detaylarından tek tek söz etti.

Rıdvan Atabey’in sunuculuğu ile TRT Kurdi TV’de Pazartesi günü akşam yayınlanan Aqilmend programına, Siirt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, Şırnak AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, Muş AK Parti Belediye Başkan Adayı Feyat Asya ve Batman AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin katıldı.Tüm katılımcılar kendi şehirleri için hazırladıkları projeleri anlattıktan sonra Murat Güneştekin ise “Benim en büyük projem Batman için istihdam alanları yaratmak” diye cümlesine başladı ve şöyle devam etti.“Batman için 10 farklı alanda hizmet verecek toplam 42 proje hazırladık. Bu projeleri hazırlamadan önce halkımızın içine girdik ve sorunlarını tek tek öğrendik. Sonunda tüm projelerimizin temel amacının istihdam olacağına karar verdik. Rakamlarla konuşmak gerekirse, bugün AK Belediyecilik ile yönetilen şehirlerde işsizlik oranıları oldukça düşük. Erzurum’da %5 ve Elazığ ile Malatya’da %7 iken Batman için durum çok vahim ve rakam çok yüksek, Batman’da işsizlik oranımız %26,9.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=