Lütfen bekleyin..



BM-GYC’de Arslan dönemi

25 Şubat 2019, 11:42 - Okunma: 746

2002 Yılında kurulan Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Cemiyetinin 10. olağan kongresi yapıldı. Başkanlığa gazeteci Ercan Arslan seçilirken, Batman’daki yerel ve ulusal basın mensuplarının kongreye katılım sağladı.

SMMO Toplantı salonunda yapılan kongreye ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu ve Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik de katıldı.  Kongrede konuşan yeni başkan Arslan, “Nüfusu 600 bine dayanmakta olan petrol şehri Batman’ı, Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti olarak temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buraya gelmemizdeki amaç başkanlık unvanını alıp oturmak değil, Batman’da basın camiasında birlikteliği yakalayıp, çalışanlar ve cemiyet üyeleri arasında dayanışmayı gerçekleştirmektir” dedi.
Başkanlığını Ercan Arslan’ın yaptığı Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Cemiyeti yönetimi ise şöyle oluştu: “Yüksel Çiftçi, Veysi Demir, Selman Tür, Muhyettin Beyca, Hüseyin Sakar, Murat Ezgin, Bilal Ayaz, Mekan Görük yer aldı.  Mezopotamya Havzası Gazeteciler Cemiyeti yeni Başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederiz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=