Lütfen bekleyin..



Yurtsever Demokrat İttifakı’ adayı Ekmen tanıtıldı

25 Şubat 2019, 12:06 - Okunma: 1392

Yurtsever Demokrat İttifakı Batman Bürosu, kitlesel bir katılımla açılırken, Bağımsız Belediye Başkan adayı Feyyaz Ekmen’de geniş katılımlı bir toplantıyla tanıtıldı. Yurtsever Demokrat İttifakı Batman Bürosu dün kitlesel bir katılımla açıldı.


 
Açılışa, PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur, Yurtsever Demokrat İttifak  bağımsız adayları Sait Aydoğmuş, Abdulkadir Demir, Şeyhmus Ünal, Zeki Ekinci ve Batman bağımsız adayı Feyyaz Ekmen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda Kürt siyasetçi katıldı. 
Yurtsever Demokrat İttifak Batman bağımsız adayı Feyyaz Ekmen’in tanıtım toplantısı, Batman Sena düğün salonunda gerçekleştirildi.Toplantıda, Mustafa Özçelik, Bayram Bozyel ve Yurtsever Demokrast İttifakın Bağımsız Belediye Başkan adayı  Mehmet Feyyaz Ekmen birer konuşma yaptı.Konuşmacılar Yurtsever Demokrat İttifak’ın anlam, önem ve tarihsel rolü üzerine açıklamalarda bulundular.

Tanıtım toplantısından sonra, Yurtsever Demokrat İttifak’ın temsilcileri, bağımsız adayları ve geniş bir kitleyle Batman  Seçim Bürosu’na yürüdüler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=