Lütfen bekleyin..



“Huzur ve kardeşlik içinde bir seçim olsun”

25 Şubat 2019, 11:40 - Okunma: 1037

Batman’ın sevilen simalarından Koçerler Derneği Başkanı ve İş adamı Emin Çelik 31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel yönetimler seçimi öncesinde dostluk ve kardeşlik mesajı vererek huzur içerisinde bir seçim olması temennisinde bulundu.

Batman’da tanınan ve sevilen iş adamları arasında yer alan Koçerler Dernek Başkanı Emin Çelik gazetemize yaptığı özel açıklamasında “Hayırlısıyla bir seçim sürecine daha girdik. Seçim zarfında bütün adaylardan istediğimiz huzur, barış ve kardeşlik içinde yarışmalarıdır. Batman’da bütün partilerin Belediye Başkan adaylarına şimdiden başarılar diliyorum. 
Adaletli bir seçim olsun. Sonuçta özgür irade sandığa yansıyacak. Vatandaş sandıkta kimi tercih ederse halk iradesi kimi gösterirse bizimde ona sonsuz saygımız olmalıdır. Bizim bütün belediye başkan adaylarımızdan ricamız. Batmanımızın memleketimizin huzuru için ellerinden geleni yapmalarıdır. Sonuç itibariyle halkın iradesi nereye ağır basıyorsa kimi seçiyorlarsa Belediye Başkanı o olacaktır. Ama bunun yanında hiçbir adayında milletin huzurunu bozmaya, insanları birbirine düşürmeye dostu kırdırmaya hakkı yoktur. Biz vatandaş olarak ta bunu kabul etmiyoruz. Bizim hepsinden ricamız kardeşlik, huzur ve dostluk içinde yarışmalarıdır. Bizim temennimiz İnsanlar kırılmasın. İnsanlar üzülmesin. Sonuçta bu bir seçimdir. Bütün adaylardan ricamız birbirlerini ziyaret etmeleridir. Birbirlerini kucaklamalarıdır. Seçmenin önünü de biraz açmalarıdır. Lokallerine gidip birbirlerini kutlamaları ve başarı dilemeleridir. Bir birbirlerine saygı çerçevesinde hareket etmeleri bizim açımızdan da çok iyi olur. Bizim nacizane bir ricamız bütün adayların bir araya gelip basın karşısına çıkıp birlikte bir çay içmeleridir, dostluk ve kardeşlik mesajı vermeleridir. En ufak bir kıpırdamaya bir haksızlığa yol açacak aday kimse de herkesin onun karşısında durmasıdır. Bizimde vatandaş olarak onun karşısında durmamız lazım. Kentin huzurunun bozulmaması için gayret sarfeden ve mücadele eden herkese biz şimdiden minnettarız teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=