Lütfen bekleyin..



HDP Eş başkan Adaylarının STK ziyaretleri sürüyor

25 Şubat 2019, 11:33 - Okunma: 683

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Belediye Eşbaşkan adayları Sabri Özdemir ve Songül Korkmaz Otogar esnafı, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman şubesini ziyaret etti.

Batman Milletvekilleri Feleknaz Uca, Mehmet Rüştü Tiryaki, HDP İl Eşbaşkanı İkram İrgi, il yöneticileri ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanı Şevki Taş’ı ziyaret eden Sabri Özdemir ve Songül Korkmaz önümüzdeki ay yapılacak belediye seçimleri için görüş ve öneri alışverişinde bulundu.
HDP Belediye Eşbaşkan adayları Sabri Özdemir ve Songül Korkmaz 31 Mart’tan sonra halkın iradesiyle kazanılan belediyenin tekrar demokratik yollarla alınarak gerçek sahiplerine iade edileceğini dile getirdiler.
ÖZDEMİR KARARA İTİRAZ EDECEK
Öte yandan Batman Merkez İlçe seçim kurulu HDP Batman Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir’in adaylığını red etmesinden sonra gözler YSK’ya çevrildi. Sabri Özdemir’in avukatı kararar itiraz ederken, bugün YSK’dan bir karar çıkması bekleniyor. Özdemir’in avukatı Ferhat Özdemir kararın hukuksuz olduğunu belirterek müvekkili Sabri Özdemir’in adaylığı önünde hiçbir engel olmadığını dile getirdi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=