Lütfen bekleyin..



Vali Şahin “Vatandaş odaklı hizmet standardı oluşturmalıyız”

21 Şubat 2019, 12:33 - Okunma: 622

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya; Vali Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcısı Metin Demirel, İlçe Kaymakamları ile kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı.

Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, kentin genel sorunları, kamu kurumları tarafında yürütülen hizmetler ve yatırımlar görüşüldü. Kurum yöneticilerine hitaben bir konuşma yapan Vali Şahin, yürütülen hizmetlerde kurumlar arası koordinasyonun önemine değinerek, güvenlik, eğitim, sağlık ve diğer kamu hizmetlerinin sadece bir kurum tarafından yürütülen bir hizmet olarak görülmemesi, bütün kamu kurumların bu konunda koordineli bir şekilde çalışmaları gerektiğini ifade etti.
KURUMLAR KOORDİNELİ ÇALIŞSIN
Her kurumun kendi görev alanlarıyla ilgili vatandaşa verilen hizmetlerde gerekli çalışmaların takip ve denetimleri yapmalarını isteyen Vali Şahin, şeffaf bir yönetim anlayışıyla halkımızın memnuniyetini ön planda tutarak, vatandaş odaklı bir hizmet standardını oluşturulması gerektiğinin altını çizdi.  Kamu harcamalarında tasarruf tedbirlerine uyulması konusunda uyarılarda bulunan Vali Şahin her kamu kurumunun tasarruf tedbirlerine riayet etmelerini isteyerek, 2019 yatarım programından Batman’a ayrılan ödeneklerin yakından takip edilmesini istedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=