Lütfen bekleyin..



Eş Başkan adayı Özdemir hedeflerini açıkladı

19 Şubat 2019, 16:47 - Okunma: 1278

HDP Batman Belediye eşbaşkan adayları Sabri Özdemir ile Songül Korkmaz HDP Batman İl Binasında basın toplantısı düzenledi.Toplantıda konuşan Belediye eş Başkanı Sabri Özdemir şunları söyledi: “Biz yalan söyleyemeyiz, yapabileceklerimizi söyleriz.

Biz göreve geldiğimizde beraberce karar alıp projelerimizi gerçekleştireceğiz. Biz halkla birlikte belediyeye talibiz. Yerine getiremeyeceğimiz sözü hiçbir zaman vermeyeceğiz.Halk bizden yana tercihini kullanıyorsa onlara da düşen oturup bunu düşünmektir, buna saygı duymaktır. Huzur ortamının tekrar oluşması içinde onları tekrar masaya davet ediyoruz.” Diyen Başkan adayı Özdemir bazı projelertinin yarıda bırakıldığını belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Bizim İluh deresiyle ilgili projelerimiz ve devam eden çalışmalarımız vardı. Bu çalışmalarda yarıda kaldı. Bunları niye devam ettirmediler? İluh deresi yarım kaldı. Onunla ilgili fizibilite çalışmaları yapıyorduk. İstanbul Üniversitesindeki hocalarla beraber bunun çalışmaları yürütülüyordu. Projeler hazırlanılıyordu. Projeler olduğu gibi yarıda bırakıldı. Niye? Çünkü yapamazlardı. Çünkü onlar o halkı ikna edemezlerdi. O halkı ikna edebilecek sadece bizim partimizdir. Batman çayı kenarı projemiz vardı. Bu projeyi valilikle ortak yürütüyorduk. Neden devamı getirilmedi. Mesire alanları, sosyal donatıların yapılacağı devasa bir proje vardı. Proje niye yarıda kaldı?
AK Partinin mevcut adayı biraz mütevazi davranmış. Galiba 60 proje çıkartmış. Önceki adayları 72 projeyle başlıyor 99’a kadar da devam ediyorlardı. Biz halkımıza yalan söyleyemeyiz. Bizler yapabileceğimiz sözleri söyleriz. AK Parti adayının ya Batman belediyesinin bütçesinden haberi yoktur, ya da mevcut kayyumun yarattığı tahribattan hiç haberi yoktur. Düşünün bir temizlik firması aylık 400 bin TL kar alıyor. Bu halkın cebinden çıkıyor ve kimlere dağıtılıyor. Bunu hesabını verecekler.
Tekrar seçildiğimizde Yılmaz Güney Sinemasını aynı yerde yapacağız. Çünkü Yılmaz Güney Sineması Batman halkı için bir semboldü. O sembolü tekrar halkımızın hizmetine sunacağız.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdulaziz Toprak
2046 gün önce
Sayin baskanlar,
Allah yolunuzu açik etsin...
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=