Lütfen bekleyin..



AMBULANS SÜRÜŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

18 Şubat 2019, 17:24 - Okunma: 624

Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi’ verildi. 20 personelin katılmış olduğu eğitim başarıyla tamamlandıAçık bir alanda yapılan saha eğitimine 20 personel katıldı. 6 eğitmen ve bir koordinatör gözetimde yapılan eğitim 4 gün sürdü. İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Hakan Pamukçu da saha eğitimine katılarak personeli yalnız bırakmadı.

Eğitimde amaç; Aracın mekaniği ile ilgili temel bilgilere sahip olmak. Ambulanstaki küçük arızaları tanıyabilmek ve sorun giderebilmek ile ambulansın etkin ve güvenli kullanımı için temel bilgileri öğrenmektir. 10 parkurun kurulu olduğu 600x600 metrekarelik bir alanda yapılan eğitimde özellikle; slalom, fren manevra, şerit değiştirme, kaçamak manevra, kayma kontrolü, dokuma, paralel park, kontrollü fren pratiği üzerinde duruldu. Ayrıca stepne değiştirme, zincir takma, akü takviye ve günlük bakımlar (yağ, su, dış kaporta ve aynaların kontrolü) gibi konular işlendi. Eğitimin sonunda başarılı olanlara sertifika verildi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=