Lütfen bekleyin..



“Gençleri istihdama ve girişimciliğe yönlendiriyoruz”

18 Şubat 2019, 17:17 - Okunma: 1063

Genç MÜSİAD başkanı İş adamı Bengin Özdemir yaptığı açıklamada Batman’da yüksek olan işsizliği göz önünde bulundurarak yeni iş sahalarının açılması, istihdamın artırılması için gençleri girişimciliğe yönlendirdiklerini belirtti.

Batman’da inşaat işleriyle uğraşan ve Genç MÜSİAD Başkanlığına geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede seçilen İş adamı Bengin Özdemir gençlerin istihdama yönlendirilmesi ve girişimciliğe öncelik verdiklerini söyleyerek son zamanlarda Batmanlı gençlerin girişimciliğe, eğitime önem verdiğini açıklayarak, Batman’ın ekonomisinin gelecekteki mimarları olacak olan gençlere yatırım yapılması çağrısında bulundu.  
“PROJELERİMİZ GENÇLERİN EĞİTİMİ VE İSTİHDAMI İÇİN”
Genç MÜSİAD başkanı Bengin Özdemir yaptığı açıklamada genç müteşebbislere yönelik kapsamlı çalışmalar yaptıklarını söyleyerek şunları söyledi. “ MÜSİAD’ın ve bilhassa geleceğin işadamlarını, girişimcilerini yetiştiren Genç MÜSİAD olarak bizlerde gençlerimizin istihdamının artması, bilgilenmesi için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğiz. 
Batman’daki genç potansiyelin farkındayız. Batman’daki gençlerimizi düzenlediğimiz programlarda etkinliklerle istihdama ve girişimciliğe yönlendiriyoruz. Değerli büyüklerimizle birlikte İnşallah Batman için iyi şeyler olacaktır.” diyen ve Genel merkez ile gerçekleştirecekleri projeler olduğunu belirten Başkan Bengin Özdemir, özellikle gençlere odaklanılan birçok projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.
Özdemir “Genç Müsiad olarak Batmanımızın, milletimizin ve ülkemizin yararına olacak projeler üretmeye, şehrimizin sorunlarına çözüm sunmaya ve memleketimizin hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik faaliyetler yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=