Lütfen bekleyin..



Yarım kalan üniversite camisini Diyanet destekleyecek

17 Şubat 2019, 16:32 - Okunma: 644

Batman Üniversitesi Rektörü ve Batman İl Müftüsü, Batman Üniversitesi Camii'nin tamamlanması için Diyanet İşleri Başkanını makamında ziyaret etti. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Batman Üniversitesi Camii'sinin tamamlanması için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı makamında ziyaret etti.

 Batman Üniversitesi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle 2012 yılında temeli atılan caminin geçen sürede tamamlanamadığını belirten Rektör Durmuş, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Batman Üniversitesi Camii'nin tamamlanması için desteklerini talep ettiklerini belirtti.
DİYANET CAMİİNİN BİTMESİ İÇİN DESTEK VERECEK
Camii inşaatının fiziki olarak yüzde 60 tamamlandığını ifade eden Rektör Durmuş, caminin ibadete açılmasının önemine değinerek, öğrencilerin ibadet edebilecekleri güzel bir mekânın tamamlanmasını Diyanet İşleri Başkanından talep ettiklerini ve Başkanı Batman'a Üniversiteye davet ettiklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Erbaş, ziyaretleri nedeniyle Rektör Durmuş ve İl Müftüsü Erhan'a teşekkür ederek, caminin bir an önce tamamlanması için gerekli desteğin imkânlar ölçüsünde verileceğini belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=