Lütfen bekleyin..



Başkan adayı Güneştekin’den dev projeler

14 Şubat 2019, 17:56 - Okunma: 1017

AK Parti'nin Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, merakla beklenen ‘Batman’ı Şaha Kaldıracak Dev Projelerini açıkladı. Güneştekin'in insan odaklı projelerinde; ulaşım, altyapı, sosyal, yeşili ve çevreyi önceleyen, istihdama, kadınlara, gençlere yönelik, sanayi ve ekonomik kalkınmayı hedefleyen, muasır medeniyeti yakalayacak, akıllı şehir konseptine uygun somut projeler dikkat çekti.

Batman Rezidans Salon’da gerçekleştirilen proje tanıtımına Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman AK Parti İl Başkanı A. Akif Gür, Batman ilçe ve belde belediye başkan adayları ile Batman’daki STK ve kamu temsilcileri katıldı. 
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin konuşmasında :“Batman’ın geleceğine ışık tutan projelerimizi tanıtacağımız bu kutlu güne hepiniz hoş geldiniz, sizi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum" diyerek sözlerine başladı. AK Parti’nin seçim misyonu olan ‘gönül belediyeciliği’nden bahseden Güneştekin, "Bizim amacımız sadece sandıklardan birinci çıkmak değil, gönülleri kazanmak ve vatandaşımızın gönlünde yer edinmek. İşin ruhu budur çünkü. O sebeple biz buna “gönül belediyeciği” diyoruz. Tebessümü sadaka gören, tevazuyu emreden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu yüzden gönül seferberliğini olmazsa olmaz görüyoruz”dedi.
Batman’da çözümlenmesi beklenen birçok sorun olduğuna işaret eden Güneştekin, “Tek dilediğimiz 'Batmanlıyım' diyen herkesin sorunlarına çözüm bulmak ve yenilikçi projelerimizi hayata geçirmek”diye konuştu.


Yoğun ilgi gören programda İl Başkanı Akif Gür’ün ardından, Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye başkan adayı Murat Güneştekin ve Bakan yardımcısı Nurettin Nebati’de birer konuşma yaptılar.  
İŞTE GÜNEŞTEKİN’İN 42 DEV PROJESİNDEN BAZILARI
İluh deresi 1. Etap, sulama kanalı peyzajı, bulvarların modernize edilmesi ve alternatif bulvarların açılması, kentsel dönüşüm, yeni çevre yolları, fuar ve kongre merkezi, batman çayı, savaro deresi, uzay gözlemevi (planetaryum), yeni kent meydanı, millet kıraathaneleri, engelsiz yaşam merkezi ve misafirhanesi,
Her mahalleye çocuk sokağı, modern hayvancilik köyü, her ev bir atölye….

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=