Lütfen bekleyin..



Beşiktaş Başkanı Orman ve Nasıroğlundan Vali Şahin’e Ziyaret

13 Şubat 2019, 18:09 - Okunma: 3371

Batman’ın sevilen hayırsever işadamı olan ve geçtiğimiz sene başında hayatını kaybeden Merhum Necat Nasıroğlu’nun anma programına katılmak üzere İlimize gelen Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, beraberinde FERNAS yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğluyla birlikte Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Muzaffer Nasıroğlu ile birlikte Vali Şahin’e ziyarette bulunan Fikret Orman, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, iş adamı Muzaffer Nasıroğlu ve beraberindekileri kabul eden Vali Hulusi Şahin, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür etti.

 FİKRET ORMAN’DAN, PETROLSPOR- BEŞİKTAŞ DOSTLUK MAÇI MÜJDESİ
Ziyaret sırasında Vali Hulusi Şahin, İlimizde Batman Petrolspor– Beşiktaş arasından bir dostluk maçı düzenlenmesi konusunda Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’dan söz alarak, gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Batman’ın sevilen iş adamı Muzaffer Nasıroğlu’nun yakın dostu ve okul arkadaşı olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Batman’a özel bir ilgi gösterirken, kente gösterdiği yakın ilgi ve alaka takdir edildi. Nasıroğlu ailesinin Batman için bir değer olduğunu belirten Başkan Fikret Orman 40 yıla yakın bir kardeşlik ve dostluk bağı olan Muzaffer Nasıroğlu’na övgü dolu sözler sarf etti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=