Lütfen bekleyin..



Ahmet Türk’ten, Özdemir’e destek ziyareti

11 Şubat 2019, 17:33 - Okunma: 1402

İç işleri bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan ve HDP’nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Bölgenin sevilen kanaat önderlerinden ve eski Milletvekili olan Ahmet Türk, yakın aile dostu Raman aşireti lideri Süleyman Özdemir ve oğlu HDP Batman Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir’i Çok katlı Otoparkta bulunan Ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette Başkanlar Ahmet Türk ve Sabri Özdemir seçim süreci üzerine istişarelerde bulundular. HDP Batman Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir, değerli büyüğü ve aile dostu Başkan Ahmet Türk’ün ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederek 31 Mart tarihinde emanetlerini tekrar halkın büyük desteğiyle alacaklarını belirtti. 
ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
HDP Batman Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir gün boyunca Belediye eş başkanı Songül korkmaz ve partililerle esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflardan yoğun destek gören Başkan adayı Özdemir vatandaşlardan destek istedi.  
Turgut Özal Bulvarı üzerinde yer alan esnafları ziyaret eden eşbaşkan adaylarına, çok sayıda partili ile birlikte Barış Anneleri eşlik etti. Adaylar, sohbet ettikleri esnaf ve yurttaşları 17 Şubat'ta yapılacak seçim bürosu açılışına davet etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=