Lütfen bekleyin..



Özdemir serbest bırakıldı

10 Şubat 2019, 18:37 - Okunma: 874

Bugün yeni Batman stadyumunda oynanan karşılaşma öncesinde stadyuım önünde protokol tribünü girmek isteyen ancak içeri alınmayınca duruma tepki gösteren HDP Batman Belediye başkan adayı Sabri Özdemir Polis tarafından gözaltına alınmış ve akşam saatlerinde savcılığa sevk edilmişti. savcılık tarafından ifadesi alınan HDP Başkan adayı Sabri Özdemir alınan ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Spor toto 3. lig 1. grupta oynanan Petrolspor velimeşespor maçını izlemek üzere stadyuma giden Başkan adayı sabri Özdemir Protokol trübinine alınmayınca gerginlik yaşanmış ve tartışma yaşanmıştı. Polis Sabri Özdemiri göz altına alırken, akşam saatlerinde savcılık makamına çıkarıldı. Özdemir savcılıkta alınan ilk ifadesinden sonra serbest bırakıldı. Özdemir önceki haftada partinin yürüyüşünde gözlatına alınmış yine adli makamlarca serbest bırakılmıştı. Maç öncesi yaşanan gerginlik ve tatsız olaylar maça yansıyınca Petrolspor Velimeşespora 0-3 mağlup oldu. Maç sonrasında da Petrolspor ile velimeşespor sporcuları arasında tartışma ve gerginlik yaşandı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=