Lütfen bekleyin..



Nasıroğullarının taziyesine binlerce kişi katıldı

10 Şubat 2019, 16:09 - Okunma: 1149

Batmanımızın önde gelen ve sevilen ailelerinden Nasıroğlu ailesinde Hacı Necat Nasıroğlu’nun vefatının 1 yıl ardından büyük ağabeyi Hacı Reşat Nasıroğlunun vefatıda kentte üzüntüyle ve hüzünle karşılandı. Türkiye’nin değişik illerinden çok sayıda kişi ve Batman’dan binlerce kişi Nasıroğlu ailesinin taziyesine katılarak acılarına ortak oldu.

1 yıl önce aramızdan ayrılan Fernas’ın kurucusu ve binlerce Batmanlı gence aş iş kazandıran, kente kazandırdığı onlarca yatırım, sağlık, eğitimdeki yatırımlarla, öğrencilere bursla Batmanlıların hayır duasını alan Merhum İş adamı Nejat Nasıroğlu ve yardımseverliği, sulh ve barış adamlığıyla her zaman günüllerde taht kuran ağabeyi kanaat önderi Hacı Reşat Nasıroğlu geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü Başkentteki hastanede yaşamını yitirmişti. Hacı Reşat Nasıroğlu için Kayabağı köyünde açılan taziyeye binlerce kişi katılırken, tüm Nasıroğlu ailesinin ileri gelenleri taziyede hazır bulundular. Nasıroğlu ailesi bu acı günlerinde yanlarında olan tüm Batman halkına, il yöneticilerine, dostlarına teşekkür ettiler.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=