Lütfen bekleyin..



Belediyeden Sporculara malzeme yardımı

10 Şubat 2019, 16:08 - Okunma: 664

1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü 2019 yılı sportif faaliyetler açılış ve malzeme dağıtım töreni Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Kulüp Başkanı Murat Şahin’in katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen 2019 yılı sportif faaliyetler açılış ve malzeme dağıtım töreninde konuşan Başkan Vekili Aksoy: “8 bin 240 kursiyerin bulunduğu spor kompleksinde bin 200 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Batman Belediyespor Türkiye liglerinde 14 farklı branşta mücadele ediyor. 2018 yılında 3 bin 650 sporcumuza malzeme dağıttık ve bugün de 600 sporcumuza malzeme dağıtımını gerçekleştirdik” ifadelerinde bulundu. 


VALİ ŞAHİN’DEN BELEDİYEYE ÖVGÜ
Aksoy’un ardından kürsüye çıkan Vali Şahin, Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan Vekili Aksoy ve ekibini tebrik eden Vali Şahin, çok kısa zamanda büyük başarı elde eden, Türkiye, Avrupa ve hatta Dünya Şampiyonluğu kazanan sporcuları, eğitmenlerini, bu imkanı tanıyan Belediye Başkan Vekili ve ekibini tebrik etti. 
Vali Şahin ve Başkan Vekili Aksoy, okullarında ve spor branşlarında başarı gösteren sporcuları tek tek tebrik ederek ödüllerini verdi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=