Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu ailesinin acı günü

07 Şubat 2019, 11:27 - Okunma: 2381

Batman’ın sevilen ve sayılan kanaat önderlerinden Barış İnsanı Hacı Reşat Nasıroğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü Ankara İbni Sina Hastanesinde hayatını kaybetti. 93 yaşında olan ve Nasıroğlu ailesinin en büyüğü olan Hacı Reşat Nasıroğlu’nun vefatı Batman’da ve bölgede üzüntüyle karşılandı.

BATMAN HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİNİ KAYBETTİ
Bölgenin sevilen Kanaat önderleri arasında olan hayırsever ve sulh kişiliğiyle bilinen Hacı Reşat Nasıroğlu, uzun süredir Batman, Diyarbakır ve Ankara’daki özel hastanelerde tedavi görüyordu. Ankara’da geçirdiği ameliyat sonrasında bir süredir tedavi gören ve 2 gün önce durumunun ağırlaşması üzerine H. Reşat Nasıroğlu Batman’daki Özel bir hastaneden Ankara’ya sevk edilmişti. Nasıroğlu dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü Ankara İbni Sina Hastanesi’nde yaşama veda etti. 


KAYABAĞI KÖYÜNDE DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ
Hayırsever, barış insanı ve Kanaat Önderi Hacı Reşat Nasıroğlu’nun cenazesi bugün havayoluyla Batman’a getirilerek Kayabağı (Basorke) köyünde binlerce kişinin katıldığı cenaze namazından sonra defnedildi. Nasıroğlunun cenazesi önce köydeki evine götürüldü. Ardından camide kılınan cenaze namazından sonra Köy mezarlığına götürüldü. Cenaze törenine Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, HDP Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir, Akparti Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, Akparti İl Başkanı Akif Gür, Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, Kurum müdürleri, STK Başkanları, Muhtarlar, Kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   
Batman Demokrat Gazetesi olarak Hacı Reşat Nasıroğlu’na Allah’tan rahmet dilerken, Nasıroğlu ailesine başsağlığı diliyoruz. 
Hacı Reşat Nasıroğlu’nun Taziyesi Kayabağı (Basorke) köyünde kabul edilecek. 
İL BAŞKANI GÜR BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Akparti İl Başkanı Av. Akif Gür Nasıroğlunun vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek yayımladığı mesajında “Memleketimizin tanınmış kanaat önderlerinden Hacı Reş

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=