Lütfen bekleyin..



Emekliler derneğinden Aksoy’a teşekkür

05 Şubat 2019, 17:38 - Okunma: 907

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Emekli TOKİ konutlarını yapılan çalışmalardan ötürü Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a teşekkür etti.

Başkan Ekmen, “Batman Belediye Başkanı Sayın Şevket Aksoy’u makamında ziyaret ettik. TOKİ’mizde yapılan 2 tane park ve 3 tane su kuyusunu yerinde incelemek için birlikte TOKİ’ye gittik. TOKİ sakinlerine ihtiyaç duyulan sosyal projelerimizin kendisinden yapılması hususunda taleplerimizi illettik. Kendisi de biran evvel yapılacağını, bu isteklerimizin hepsinin sözünü verdi. 
‘İSTEKLERİMİZİN HEPSİNİN SÖZÜNÜ VERDİ’
Okula yakın olan parka gül bahçesi ismini verdi. Ve mahallemizin tam ortasında olan moloz çöp ve çukurların düzeltilmesi için çalışma başlatılacağını, ayrıca spor aletlerinin konulacağını, basketbol sahasını onarımı, bakımını ve elektrik verileceğini, üstü kapalı pazaryerinin yapılacağını, özelikle çocuklar için bilgi evi, gençlik evi, kütüphane, ayrıca halı saha yapılıp projesinin ihaleye verileceğini belirtti. Ayrıca çocuklarımıza kurs satranç, gitar gibi sosyal faaliyetlerin de yapılması konusunda imkan sağlayacağını söyledi. Başkanımızın TOKİ’mize ve emeklerimize yönelik olan bu yakın ilgi alaka ve çalışmasından dolayı kendim yönetimim ve TOKİ sakinleri adına sonsuz şükranlarımı sunuyoruz” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=