Lütfen bekleyin..



Borsa’dan fidan etkinliği

05 Şubat 2019, 17:36 - Okunma: 974

Batman Ticaret Borsası anlamlı bir etkinliğe imza atarak fidan dikme etkinliği düzenledi. Yaşanılabilir bir çevre için sizde fidan dikin, sizinde bir Fidanınız olsun." Sloganıyla yola çıkan Batman Ticaret Borsası Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde, Batman Ticaret Borsası Hatıra Ormanı Fidan Dikimi etkinliği gerçekleşti.

ODA VE DERNEK BAŞKANLARI ETKİNLİKTE BULUŞTU
Etkinliğe Borsa Başkanı Arif Güneş’in yanı sıra Rektör Aydın Durmuş, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, Askon Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Borsa üyeleri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Yeşil Çevre ve temiz Batman sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Borsa Başkanı Arif Güneş bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm başkan ve üyelerine teşekkür ederek, yeşil çevreye duyarlı bir oda olduklarını söyleyerek bu tür etkinliklerinin devam edeceğini belirtti. Etkinliğin ardından Oda ve STK başkanları Üniversite rektörü Prof. Aydın Durmuş’uda makamında ziyaret ettiler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=