Lütfen bekleyin..



KALBİ DURAN PREMATÜRE İKİZ BEBEK SAĞLIĞINA KAVUŞTU

05 Şubat 2019, 12:24 - Okunma: 893

22 yaşında olan Hanife Andıç, Kozluk ilçesinin bir köyünde doğum sancıları başlayınca ambulansla Batman Kadın Doğum Hastanesine getirildi. İkiz olan bebeklerinden biri ambulansta diğeri ise hastanede dünyaya geldi. Çocuk Hastanesi Yenidoğan Servisinde 38 gün tedavi gören bebekler sağlığına kavuşarak taburcu oldu.


38 gün takip edildi

Yenidoğan Uz.Dr.Hatice Turgut şöyle bilgi verdi, ''31 hafta premature ikiz eşi yarık damak dudak ile 1540 gram ve 1900 gram doğdular. Prematüre doğumsal anomali nedenleri ile 38 gün takip ettik. İkizlerden birine kalp durması nedeniyle müdahale edilip, daha sonra uzun süre solunum cihazında takip edilerek hayata döndürüldü. Anne eğitimi ve bebeklerin tedavisi tamamlanarak zorlu bir süreçten gecen hastalar taburcu edildi.

Çok iyi baktılar

Anne Hanife Andıç ise ikiz bebeklerinin sağlığına kavuşması ile ilgili şunu söyledi; "İkiz bebeklerim çok sıkıntılı bir süreçten geçti. Birinin kalbi durdu zaten, doktorların hızlı müdahalesi ile kurtuldu. İkizler 38 gün yoğun bakımda kaldı, bende hastanenin anne otelinde kaldım. Verilen hizmetten memnunum. Bebeklerimin sağlığına kavuşmasında personelin çok emeği var. Hepsinden Allah razı olsun.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=