Lütfen bekleyin..



Başkan Uçar esnaf ve STK ziyaretlerindeydi

01 Şubat 2019, 12:42 - Okunma: 905

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar İlçede Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek,Kahvehanede Vatandaşlarla buluştu.Belediye Başkanın Cuma Uçar, Şehit Yakınları Derneğine de Ziyarete Bulundu. Esnaflar Başkan Cuma Uçar’a yoğun ilgi gösterdiler.

Belediye Başkanı sayın Cuma Uçar, İlçede faaliyet gösteren Şehit Yakınları ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanımız sayın Cuma Uçar, dernek üyeleriyle gerçekleştirdiği sohbette, Şehit yakınlarına sahip çıkmak bütün kurumların sorumluluğu olduğunu belirterek, hem şahsi, hemde Belediye olarak daima şehit yakınlarına ve gazilere yardım etmeye hazır olduğunu söyledi. Kendisinin de bir Şehit torunu olduğunu belirten Belediye Başkanımız sayın Cuma Uçar, dernek yönetimini yaptığı başarılı faaliyetlerden dolayı tebrik etti.

UÇAR, “SASON’UN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYORUZ”

Sason’un tamamında yürütülen çalışmaların yaşanılabilirliği artırmak ve marka bir ilçe haline getirmek için atılan adımlar olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Cuma Uçar, vatandaşlarımızın refah seviyelerini artırmak gibi sorumluluklarının olduğunu belirtti.Sason ilçemizin tamamında hayata geçen projelerin ilçenin gelişimine ve marka ilçe olma yolunda dönüşümüne yön verdiğini ifade eden Başkan Uçar, hayata geçen, onaylanan ve hedeflediğimiz bütün projelerin vatandaşların istek ve önerileri doğrultusunda ortaya çıkan projeler olduğunu söyledi. Uçar, Çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Yapılan işlerin büyüklüğünün ölçütü halk memnuniyetidir. Bunu biliyor bu doğrultuda ilçemizin geleceğini şekillendiriyoruz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=