Lütfen bekleyin..



Başkan adayları manifesto öncesi bir araya geldi

01 Şubat 2019, 12:39 - Okunma: 965

Ak parti Batman milletvekili Ziver Özdemir,Batman ilçe ve belde belediye Başkan adayları ile Başkent Ankara’da bir araya geldi.Hacı Ekrem Sofrasında bir araya gelen Belediye başkan adayları dün açıklanan Aday tanıtımı öncesinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Milletvekili Özdemir ;Partinin tüm kademeleri ile birlikte aday belirleme ve seçim hazırlıkları konusunda kesintisiz mesai yaptıklarını söyleyerek “Siyasetin ve teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak titiz bir araştırmayla, soruşturmayla, analizle adaylarımızı netleştirmenin gayreti içinde olduk. Tüm bu hazırlıklarımızı tamamlayarak bugüne geldik.Partimizin seçim manifestosu 31 Ocak’ta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız tarafından milletimizin takdirine sunulacak. Şimdi yeni bir seçime giriyoruz. Bu yeni dönemin en önemli özelliği; hizmet belediyeciliğini gönül belediyeciliğiyle daha üstün noktaya taşıyacak olmamızdır. Şimdiden Batman’ımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyor. Başarılar diliyorum dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=