Lütfen bekleyin..



Sason’da Dahiliye Uzmanı Göreve Başladı

30 Ocak 2019, 15:45 - Okunma: 1902

Sason’a atanan Dahiliye(İç Hastalıkları) Uzmanı Dr. Ammar Acuz göreve başladı.Suriye-Lazkiye doğumlu olan Acuz, ilkokulu Halep’te, ortaokul ve lise öğrenimini Lazkiye’de tamamladıktan sonra Yüksek öğrenimini Lazkiye Tişrin Üniversitesi Tıp Fakültesinde2009 yılında tamamladı.

Uzmanlık eğitimini Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye dalında 2010-2015 yılları arasında tamamlayan Acuz,2016 ile 2018 yılları arasında İstanbul-Kadıköy’de özel bir hastanede görev yaptıktan sonra yapılan son kura çekimleri ile ilk görev yeri olarak Sason’a atandı.
İlk görev yeri olarak Sason’da göreve başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Acuz, ilçeye iyi bir şekilde, sağlık alanında güzel hizmetler sunmayı arzu ettiğini belirterek, “Sason halkını çok cana yakın buldum. Özellikle buraya gelişim yeni olmasına rağmen hemen kaynaştık. Sağlık alanında elimden geldiğince buradaki insanlarımıza hizmet etmeye çalışacağım” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=