Lütfen bekleyin..



Vali Şahin’den Yeşilay projelerine destek

29 Ocak 2019, 17:25 - Okunma: 669

Yeşilay Batman Şube yönetimi Batman Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ederek kendisine (YEDAM) Yeşilay Danışma Merkezi ile ilgili dosya takdim ettiler. Yeşilay bünyesinde hizmet verecek olan danışma Merkezi’nin Batman’da kurulmasına yönelik olarak Yeşilay’ın yer tahsisi isteğini olumlu karşılayan Vali Şahin’den tam destek geldi.

 Önceki gün Valilik makamında yapılan görüşmenin sıcak ve samimi geçtiğini belirten Yeşilay Batman Şube Başkanı Şehmus Yılmaz, “Bilindiği üzere Yeşilay, Türkiye’nin önemli kuruluşlarından biridir. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkı alkol, sigara, uyuşturucu ve kumar gibi zararlı alışkanlıklardan koruyan ve bunlara karşı eğiten bir kurumdur. Buna paralel olarak YEDAM da, alkol/madde bağımlısı olan bireylerin tekrar hayata kazandırılması, günlük yaşamlarını devam ettirirken, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi sonucu sosyal hayata uyum sağlamaları ve kişinin temiz kalmasını teşvik etme açısından oldukça önemlidir. YEDAM’ın Batman’da kurulmasının ve insanları yaşama kazandırmak için yapılacak psikolojik danışmanlık hizmetinin ne denli önemli olduğunu Sayın Valimizle paylaştık. Kendisi de sağolsun, Yeşilay danışma merkezi’nin ilimizde kurulması yönündeki girişimlerimizi olumlu karşıladı ve Yeşilay’ın tüm projelerine destek vereceğini belirtti” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=