Lütfen bekleyin..



Esnaf Odası 2018 faaliyet raporunu açıkladı

29 Ocak 2019, 11:53 - Okunma: 654

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan; 2018 yılında yapılan Esnaf Odası faaliyetleri ile ilgili açıklamada bulundu.Faaliyetleri her geçen gün artan Odamız 2018 yılını da ortaya koyduğu yoğun çalışmalarla geride bırakmıştır.2018 yılında Yönetim olarak eğitim konusuna öncelik verdik.

KOSGEP ile yapılan protokolde 200 gence Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri verdik. Batman Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle Batmanda Mesleki Eğitimin Yaygınlaştırılması ve Geliştirilmesine Yönelik İŞ Birliği Protokolü İmzalandı.Gıda sektöründe çalışan üyelerimize Hijyen eğitimi verdik.Farklı meslek gruplarından olan üyelerimizle sektörlerine yönelik toplantılar yaptık.Öte yandan, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nden kredi çekmek isteyen üyelerimize her türlü desteği vererek süreci hızlandırdık.Yıllık Oda Aidatının dışında alınan tüm ücretler kaldırıldı.Aidat Borcu olmayan Üyelerimizin, Ödenmesi zorunlu olan ve Bakanlıkça belirlenen Oda üyelerine verilen Belge ücretleri yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanarak üyelerden herhangi bir belge ücreti alınmamaktadır. Farklı meslek guruplarından oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizin her biri kendi meslek gurubundaki sorun ve sıkıntıları tespit ederek çözüm aranmaktadır. Doğu ve Güneydoğuda Kadın Sivil Toplum Kuruluşları arasında İşbirliği ve Ağ oluşturulması Batman Toplantısına Katkı Sağladık.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=