Lütfen bekleyin..



Başkan Veysi Işık’ın hizmet çabası

29 Ocak 2019, 11:49 - Okunma: 933

Batman’ın en büyük ilçesi olan Kozluk’ta yapılan dev alt yapı projesiyle birlikte ilçede çalışmalar dört koldan sürüyor. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen ilçede yeni yol açma ve stablize çalışmasına ağırlık veren Kozluk Belediye Başkanı M Veysi IŞIK, uzun zamandır İslambey mahallesin de sorun teşkil eden yol sorunu için devam eden çalışmaları yerinde takip etmek amacıyla mahalleyi ziyaret etti.

Yeni açılan yol ile birlikte sorunun kökten çözüme kavuşacağını belirten Başkan Veysi Işık hem araç hem de halkın rahat bir şekilde kullanabilecekleri sosyal bir alana dönüşeceğini aktardı. Mesaisinin büyük bölümünü çalışmaların sürdüğü mahallelerde halkla iç içe geçiren Başkan Işık Selahattin Eyyübi mahallesinde devam eden çalışmaları da yakından takip ediyor.  
HİZMET VE PROJE BELEDİYECİLİĞİ BAŞLATTIK
31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde yeniden Akparti’den aday gösterilen Başkan Veysi Işık; " Çalışmalarımızın odak noktasında insan vardır. Halkımızın faydasına olacak her türlü hizmetleri ayırım göz etmeksizin yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Kozluk Batman’ın en büyük ilçesi ve hizmet alamayan bir sokak bırakmamak için ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Bizler halkımızın desteğiyle hemşehrilerimize en güzel hizmetleri ulaştıracağız. İlçenin 100 yıllık sorununu ortadan kaldıracak olan Altyapı projesini tamamladık. Son rötuşlar yapılıyor. Büyük bir projeydi. Bizlere yoğun sabırlarını gösteren tüm Kozluk’lu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz Kozluk’u güzel günler bekliyor"


HÜDAPAR İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
Kozluk’ta bir yandan Belediye çalışmaları diğer yandan taziye ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Veysi Işık HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Işık Kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alaka sebebiyle HÜDAPAR ilçe Başkanı A.Latif Baltaş ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Belediye Başkanı M Veysi Işık dün akşam ani bir şekilde hakkın rahmetine kavuşan Male Şaraf aşiretinden Kıbrıs Gazisi M Sedik Adsan'ın taziyesine katılarak yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=