Lütfen bekleyin..



HAMİDİ: “GELİŞMELERİ İZLİYORUM, YORUM YAPMAYACAĞIM”

26 Ocak 2019, 23:06 - Okunma: 2917

Akparti Batman eski Milletvekili Ataullah Hamidi Batman’ın gündeminde yer alan ve bazı kesimler tarafından eleştirilen bürokrat değişimleri ve Belediye başkan adaylarıyla ilgili sorduğumuz soru üzerine, gelişmeleri izlemekle yetindiğini belirterek bu konuda ve Batman siyasetindeki gelişmelerle ilgili yorum yapmayacağını ve yaşanan gelişmeleri Batman kamuoyunun takdirine bırakıyorum.


Zaman her şeyin ilacıdır. Batman için en hayırlısını temenni ediyorum.” dedi. Batman halkıyla iç içe olan ve 10 gündür Batman’da bulunan Hamidi sık sık Batmanlı hemşehrileriyle bir araya geldiğini belirterek taziye ve ziyaretlere ağırlık verdiğini ve kadirşinas Batman halkının sevgisinin her zaman içinde olduğunu dile getirdi. 
Batman’ın sevilen siyasetçileri arasında yer alan, 3 dönem vekillik ve 2 dönemde Belediye Başkanlığı yapan tecrübeli siyasetçi Ataullah Hamidi her Batmanlı gibi kendisinde yaşanan gelişmeleri izlediğini belirterek bu konuda yorum yapmayacağını ve yapılanları Batman halkının gördüğünü ve bu süreçte her hangi bir açıklamasının olmayacağını açıkladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=