Lütfen bekleyin..



HDP Batman'da belediye eş başkanlarını tanıttı

26 Ocak 2019, 22:02 - Okunma: 2954

HDP Batman İl teşkilatı Diyarbakır’da yapılan bölge Başkan adayları tanıtımından sonra Batman merkez ve ilçe belediye başkan adayları için 16 Mayıs stadı önünde tanıtım mitingi düzenledi. Miting öncesinde HDP’li Belediye Başkan adayları Batman şehir girişinde konvoyla ve yoğun sevgi gösterileri altında karşılandı. Polis HDP Mitingi nedeniyle kentte yoğun güvenlik önlemi alırken, Partililer alanda müzik eşliğinde halaylar çekti.

Eski Otogar yanı stadyum önünde yapılan aday tanıtım programına HDP Batman Milletvekilleri Nejdet İpekyüz, Feleknaz Uca, M. Rüştü Tiryaki, Ayşe Başaran, HDP Batman Belediye Başkan adayları Sabri Özdemir, Songül Korkmaz ve İl, ilçe, belde Belediye başkan adayları katıldı.HDP Batman Milletvekillerinin yaptığı konuşmadan sonra kürsüye çıkan HDP Batman Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir 31 Mart 2019 seçimlerini yeniden kazanarak emaneti geri alacaklarını söyleyerek bugünden itibaren seçim startını verdiklerini sokak sokak, cadde cadde, köy köy dolaşıp gerekirse HDP’ye oy vermeyenlerin evlerine giderek kendilerini tanıtacaklarını ve oy isteyeceklerini belirtti. Özdemir Belediyelerin kendilerinden gasp edildiğini belirterek Batman halkının cevabı sandıkta en güçlü şekilde vereceğini sözlerine ekledi.


HDP Batman Belediye Başkan adayları Songül Korkmaz ve Sabri Özdemir’in sahneye davet edilmesinden sonra ilçe ve belde belediye eş başkan adaylarıda sırasıyla sahneye çağrıldı. İlçe ve Belde eş başkan adayları teker teker sahneye davet edilip kısa konuşmalar yaptılar.
HDP Sason dışında tüm ilçe ve Beldelerdeki adayını açıklarken, HDP’nin Belediye Başkan adayları şu isimlerden oluştu.

Batman: Songül Korkmaz-Sabri Özdemir, Kozluk: Ayhan Eren-Nazmiye Avcı, Beşiri: Mustafa Öztürk-Felek Özer, Hasankeyf: Zozan Şimşek-Mecit Tokdemir, Gercüş: Abdülkerim Kaya-Zeynep Aslan, Balpınar: Ejder Sarıgöl-Halime Aydın, Bekirhan: Gülistan Sönük-Fırat Karabulut, İkiköprü: Osman Karabulut- Hatice Taş

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=