Lütfen bekleyin..



1125 işçi için kura noter huzurunda çekildi

24 Ocak 2019, 17:31 - Okunma: 1076

Toplum Yararına çalışma projesi kapsamında İlimizdeki kamu kurumlarında İŞKUR üzerinden istihdam edilecek 1125 kişinin kura töreni yapıldı. Kura törenine Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir katılırken kura noter huzurunda basının da katılımıyla gerçekleşiyor.

Yapılan kura çekiminde İl Milli Eğitim Müdürlüğü 425, İl Müftülüğü 200, Batman Belediyesi 150, Batman Valiliği 140, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 65, İl Sağlık Müdürlüğü 60, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma 35, Gençlik Spor 30 ve İl Özel İdare Müdürlüğü 20 olmak üzere Batman merkezde toplam 1.125 kişi kuraya tabi oldu.  3. Noter huzurunda yapılan kura çekiminin ilk üçünü Milletvekili Özdemir yaptı. Ardından sırasıyla İşkur İl Müdürü Besim Eviz ve Kültür İl Müdürü İhsan Aslanlı birer kura çektikten sonra Özdemir’in davetiyle gazeteciler de birer kura çekerek şanslı isimleri belirlediler.
2 BİN KİŞİ İÇİN KURA ÇEKİLDİ
Burada konuşan Milletvekili Özdemir, “TYP çerçevesinde 2 bin kişinin kura çekimi bugün sizlerin de huzurunda yapıldı. Tabi her proje çerçevesinde müracaatlar arasında durumu uygun olan ekonomik durumu uygun olan her ailede bir kişi olmak üzere, yani İşkur’un genel mevzuatına uygun bir şekilde şu andaki müracaatlar için kura çekildi. Şeffaf bir şekilde yapıldı, hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçlerde de hep öyle olacak. Vatandaşlar bu konuda rahat ve müsterih olsunlar.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=