Lütfen bekleyin..



“Sason’u hak ettiği en güzel yere taşıyacağız

24 Ocak 2019, 17:29 - Okunma: 802

31 Mart yerel seçimlerinde Halkın yoğun istek ve talepleri üzerine CHP’den aday olacağını açıklayan Belediye Başkanı Cuma Uçar, “halkımızın onayı ve takdiri ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP den aday oldum.

Beni belediye başkanlık görevine halk layık görmüştü. Bu seferde takdiri halka bıraktım. Halkımızın onayı ve takdiri ile yeniden aday oldum. Beni aday olarak gösteren bütün halkımıza Özellikle birleştirici rol oynayan halkımıza ve ailelere özellikle Sayın Mesut Baz’a ve İrfan Demir’e çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.
Bütün ilçe halkının bilmesi gerekir ki ilçemizi refah ve huzur seviyesini yükseltmek için programa alınmış projelerimize devam edeceğiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki halkımla birlikte güzel ilçemizi hak ettiği güzel yerlere taşımak için en üst seviyede çalışmalara devam edeceğiz. Sason’u güzel günler beklediğine inanıyorum. İlçemiz her şeyin en güzeline layıktır. Bu görevi tekrar bana layık göre halkımıza teşekkür ediyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=