Lütfen bekleyin..



Ak Parti’nin adayları miting havasında açıklandı

20 Ocak 2019, 17:38 - Okunma: 1702

Batman’da Rezidans düğün Salonu’nda düzenlenen toplantı da AK Parti’nin Batman merkez, 5 ilçe ve 5 belde belediye başkan adayı törenle tanıtıldı. Aday tanıtım programına yoğun ilgi oldu.

ADAY TANITIMINA YOĞUN İLGİ


Törende konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, AK Parti bu ülkenin gerçeğidir. Bu milletin ta kendisi olduğu için, bu ülkeye hizmetkar olmaya, hizmet etmeye devam edecek olan bir partinin adıdır AK Parti. Bu partinin lideri sadece AK Parti'nin, Türkiye'nin değil dünyanın lideri olduğunu belirtti. AK Parti'nin halka hizmet eden bir parti olduğunu belirten Özdemir, “Batman halkının talepleri göz önünde bulundurularak adayların belirlendi. Aday adaylarımızın hepsi de bir birinden değerlidir. Bizim için bu saatten sonra aday tartışması kapanmıştır. " diye konuştu.
Konuşmaların ardından Batman merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek sahneye çağırıldı. AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında belediye başkan adayları olarak Batman Merkez’de Murat Güneştekin, Sason ilçesinde Muzaffer Aslan, Kozluk ilçesinde Mehmet Veysi Işık, Gercüş ilçesinde Gündüz Günaydın, Beşiri ilçesinde Hüsamettin Akın, Hasankeyf ilçesinde Abdulvahap Kusen, Yücebağ beldesinde Abdullah Bil, Kayapınar beldesinde Abdulmütalip Bademci, İkiköprü beldesinde Yakup Kıyanç, Balpınar beldesinde Hüseyin Geylani AK Parti'den belediye başkan adayı gösterildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=