Lütfen bekleyin..



Başkan Uçar’a Coşkulu Karşılama

20 Ocak 2019, 17:35 - Okunma: 884

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’a İlçe halkı, sahip çıkarak hava alanında kalabalık şekilde karşıladı. Akparti tarafından 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kesin listelerin açıklanmasıyla Sason’da aday gösterilmeyen Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’ı ilçe halkı havaalanında karşıladı.

 Başkanlarını bağırlarına basan Sasonlular her zaman Cuma Uçar’ın yanında olduklarını belirterek Başkan Uçar’a sevgi gösterisinde bulundular. Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’ı ilçe girişinde de yüzlerce kişi karşıladı.


“VERECEĞİMİZ KARARI HALK VE MİLLET BELİRLEYECEK”
Havaalanı önünde Sasonlulara bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cuma Uçar “5 yıl görev yaptığım dönemde 5-6 seçim geride bıraktık ve her seçimde Ülkenin geçtiği hassas süreci göz önünde bulundurarak milletin yanında yer alarak başka bir partide yer almama ve ısrarlarına rağmen sayın cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak referandumda çabamızla % 72 oy aldık. Ve bunun üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozetimiz takılarak Akpartiye katıldık. Son yapılan seçimde Akparti ilçede %62 oy alarak oylarını artırmıştır. Bölgede en fazla oy alan ilçelerin başında Sason gelmektedir. Sason’da yaptığımız hizmetler ortada. Sason’a hizmet belediyeciliğini kazandırmak için çaba gösterdik. Ancak bu süreçte aday gösterilmedik. Bütün siyasi partilerin genel merkezlerin verdiği kararlara saygı duyuyoruz. Ben bu göreve hiçbir partinin gücüyle gelmedim seçilmedim. Beni halk, millet ve saadet seçti. Genel merkezin kararını Sason halkının takdirine bırakıyorum. Seçimleri millet ve halk belirler, Bizi halk getirdi, millet getirdi. Bundan sonra vereceğimiz kararı da halk ve millet verecektir. Milletin kararına her zaman saygılıyım. Sason halkı ne diyorsa bende onu yapacağım. Halkın yanında olacağım. Hayırlısı böyleydi her şeyin hayırlısı olsun bütün Sasonlu hemşehrilerime  teşekkür ediyorum.”

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=