Lütfen bekleyin..



Vali Şahin: " Batman'a hizmet için çabalıyoruz."

17 Ocak 2019, 20:30 - Okunma: 803

Batman valisi Hulusi Şahin, Batmanın birçok sorununun olduğunu ve bunları çözmek için çalışacaklarını söyledi. İlimizde yayın yapan bazı gazetecileri makamında ağırlayan vali Hulusi Şahin, yaptığı açıklamada; “ Göreve başladığımdan beri Batmanımızı tanımayı ve sorunlarımızı öğrenmeye çalışıyorum. Kısa bir sürede gerçekten birçok alanda ciddi sıkıntılarımızın olduğunu gördüm.

Gerçekten yapılması gereken çok fazla işimiz var. Kamu yatırımları ve bazı projelerin ivedili olarak hayata geçirilmesi gerekiyor. Öncelikle sorunları tespit edip, kalıcı çözüme yönelik adımları atacağız. Önümüzdeki günlerde siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelip, çok daha kapsamlı bilgilendirmede bulunacağız.” Dedi.
Öte yandan daha önceden basınımızın sık sık gündeme taşıdığı ancak çözüm alamadığı, hızlı trenin Batmana kadar uzatılması için de girişimlerde bulunacağını sözlerine ekleyen vali Hulusi Şahin, Batman basınının birçok konuda duyarlı ve hassas olmasından dolayı da memnuniyetini dile getirdi.

Batman çayı dere ıslahı çalışmalarının devam ettiğini anımsatan Vali Şahin, bu alanda il özel idaresi ile batman Belediyesinin arazileri bulunmakta güzel bir konuma sahip olan batman çayının bir bölümünü ikinci bir millet bahçesi olarak hayata geçirilmesinin batman izcin son derece yararlı bir mesire alanı olacağına işaret etti. Bunun yanında kıra dağındaki mesire alanına eklemeler yaparak Batman’a nefes aldırabilecek kalıcı projelerin hayata geçirilmesine çalıştıklarını belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=