Lütfen bekleyin..



Usta öğreticiler derneği başkanlığına Aslan getirildi

16 Ocak 2019, 12:40 - Okunma: 848

Batman usta Öğreticiler Derneği Başkanlığına Edip Aslan getirildi Batman usta Öğreticiler Derneği Olağanüstü Kongreye giderek, yeni bir yönetim belirledi. Yapılan kongrede Cemal Tekin’in yerine Başkanlığa Edip Aslan getirildi.

Batman’daki Kamu kurum ve kuruluşlarda  görev alan usta öğreticilerin haklarını savunmak için gayret göstereceklerini  belirten,  Batman Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Edip Aslan, 'Usta öğreticilerin yabana atılması, kanunini düzenlemelerden kaynaklı hak mahrumiyetleri yaşamaları üzüntü verici. Derneğimiz Türkiye Usta Öğreticileri Federasyonuna üyedir. Özlük haklarımızdaki iyileştirme yolunda çalışmalarını sürdüren federasyonumuza dernek olarak her türlü desteği vereceğiz. Üyelerimizin tüm haklarını koruyup, çalışma şartlarının iyileştirme konusunda federasyonumuzla birlikte yoğun çaba sarf edeceğiz.  Bizler de bu alandaki sorunları çözmek, tek ses olma ve haklarımızı korumak için 2017 başlattığımız mücadelemizi devam ettireceğiz. İnşallah sesimizi daha gür bir şekilde duyurabileceğiz” dedi.
Farklı branşlarda 3 binden fazla usta öğreticinin bulunduğu Batman'da  örgütlü ve sistemli bir çaba içerisinde olacaklarını kaydeden Aslan; “Bir yandan dernek içi çalışmalarımızı sürdüreceğiz, diğer taraftan hak mahrumiyetlerini giderme, hatta kadro mücadelesini vereceğiz. Dernek olarak üyelerimizin sorunlarını çözmek, tek ses olma ve haklarımızı korumak için bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Usta öğretici arkadaşlarımızın da desteğiyle sesimizi gür bir şekilde duyurabileceğiz. Gerek siyasetçilerimiz, gerekse yöneticilerimizden de bu alanda destek bekliyoruz” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=