Lütfen bekleyin..



Hedef Kurs’tan bursluluk sınavı

14 Ocak 2019, 18:15 - Okunma: 1198

Batman Hedef Kurs Merkezi tarafından 23-24 Şubat tarihleri arasında 10. ve 11. Sınıflara yönelik bursluluk sınavı düzenlenecek.

Hedef Kurs Merkezinde düzenlenmesi planlanan bursluluk sınavına katılan öğrencilere soru bankası hediye edilecek. Katılımın ücretsiz olduğu belirtilen sınav 09.00,11.00-13.00-15.00 saatlerinde 4 seans olarak yapılacağı ifade edildi. Geçtiğimiz yılda da bursluluk sınavı düzenlediklerini belirten Hedef Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık “Geçtiğimiz yıl yaptığımız gibi bu yılda ücretsiz Bursluluk Sınavı düzenleyip katılan öğrencilere soru bankası hediye edeceğiz. Yapacağımız sınav ile öğrenci hem düzeylerini öğrenecek hem de Kursumuzun belirlemiş olduğu Burs imkânlarından faydalanabilecek. Eğitimci kadromuz öğrencilerimizin başarısı için çaba sarf ediyor. Katılan öğrencilerimize soru bankası hediye edeceğiz. Sınav 10. Ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik olacaktır. Bütün katılımcılara şimdiden başarılar dilerim” diye konuştu. Bu arada öğrencilerin katılım için Hedef Kurs Merkezine başvuru yapmaları gerektiği bildirildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=