Lütfen bekleyin..



Düşünce ve İnanç Platformu Suriyeli çocuklara yardım etti

14 Ocak 2019, 18:01 - Okunma: 898

Batman düşünce Ve İnanç Özgürlüğü Kadın Platformu geçtiğimiz haftalarda Batman İHH Hanım Kolları olarak, Hatay - Reyhanlı'da 1000 tane çocuğa atkı, bere ve çorap yardımında bulundu. Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Kadın Platformu Suriye'deki selzede kardeşlerimize battaniye ve hijyen paketi kampanyası başlattı.

Dönem sözcüsü Betül Şat tarafından yapılan açıklamada “Reyhanlı kamplarında yaşayan binlerce Suriyeli kardeşimiz kışın zor ve çetin şartlarında yaşam mücadelesi vermektedir. Soğuktan korunmak ve kendilerini sıcakta tutmak için en basit eşyalardan bile mahrum durumdalar. Bu duyarlılığı tekrar arttırmak için gerçekleştirdiğimiz atkı-bere projesi ile Reyhanlı da bulunan kamplara gidip kamplarda bulunan ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 1000 adet atkı-bere yardımında bulunduk. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen sel felaketi nedeniyle kamplarda yaşayan Suriyeli kardeşlerimiz zor durumda kalmışlardır.Biz Batman Düşünce Ve İnanç Özgürlüğü Kadın Platformu olarak, Müslüman olmanın getirdiği sorumluluk gereği, ağır şartlar altında ve çaresizlik için de yaşam mücadelesi veren Suriyeli kardeşlerimizin sıkıntılarına bir nebze çözüm sunabilmek için Battaniye ve Hijyen Paketi Kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bir battaniye ve hijyen paketinin ücreti: 50 TL’dir. Batman’ın duyarlı halkını kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=