Lütfen bekleyin..



MÜSİAD şube başkanı Özdemir görevi İraz’a devretti

13 Ocak 2019, 16:42 - Okunma: 1728

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın olağan genel kurulunda 8 yıldır Başkanlık görevini başarıyla yürüten Suad Özdemir görev süresinin dolması nedeniyle başkanlık görevini İş adamı Alaattin İraz’a devretti. MÜSAİD’ın olağan kongresine il protokolünün yanı sıra İş adamları ve MÜSİAD üyeleride katıldı.

Müsiad camiası 8 yıldır başkanlık görevini başarıyla yürüten ve Batman iş dünyasını en iyi şekilde temsil eden İş adamı Suad Özdemir’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Genel kurul Açılış Konulmasını Yapan Şube Başkanı Suad Özdemir, Konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Özdemir, MÜSİAD’ı Batman’da kurdukları tarihten bugüne kadar yaptığı faaliyetlerden bahsederek, MÜSİAD’ın Önemine ve Ülkeye kattığı değerleri anlattı. Konuşmasının sonunda Başkanlığı boyunca kendisine Destek olan arkadaşlarına teşekkür ederek, yol arkadaşlarından helallik istedi.. Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda Şube Başkanlığına Alaattin İraz seçildi.

MÜSİAD’TAN BÖLGESEL KALKINMA PANELİ
Öte yandan MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından "Yerel yönetimlerin bölgesel kalkınmaya etkileri" konulu paneli hafta sonu düzenlendi.
Batman’lı iş adamlarının yoğun ilgi gösterdiği panele Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Hulusi Şahin, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay, Müsaid Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, eski futbolcu Tanju Çolak, siyasi parti, STK ile oda temsilcileri ve iş adamları katıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=