Lütfen bekleyin..



Vali Şahin OSB’de Fernas fabrikalarını ziyaret etti

10 Ocak 2019, 17:49 - Okunma: 2552

Vali Hulusi Şahin Batman ekonomisinin kalbi durumundaki OSB’de Fernas fabrikalarını ziyaret ederken, OSB yönetim kurulu toplantısına da katıldı.OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDIOSB’de yapılan yönetim kurulu toplantısına OSB Başkanı Hıfzullah Özoğul, Ekrem Tüzün ve diğer yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

.Vali Hulusi Şahin, gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı sonrası, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaklaşık 260 kişinin istihdam edildiği Fernas alçı, alçı plaka, yapı kimyasalları üzerine üretim yapan tesisleri ziyaret etti. 


VALİ ŞAHİN’E MUZAFFER NASIROĞLU’DA EŞLİK ETTİ
Vali Hulusi Şahin’i All alçı tesislerinde Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, Ferhat Nasıroğlu, Fernas Alçı Plaka yöneticileri ve Fernas şirket yöneticileri karşıladı. Vali Şahin’in fabrikalara yaptığı ziyarete Fernas yöneticileri de eşlik etti. Fernas yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, Ferhat Nasıroğlu ve Alçı Fabrikası Yönetim kurulu üyesi Nihat Terece ile bir araya gelen Vali Şahin yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Alçı plaka  üretimi yapan tesis hakkında bilgi veren Fernas fabrika yöneticileri, 20.000 m’lik alan üzerine kurulan tesiste, inşaat ve dekorasyon amaçlı alçı plaka çeşitlerinin  üretildiğini,  tesisin yıllık kapasitesinin 7 milyon Metreküp olduğunu ifade ettiler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=