Lütfen bekleyin..



Emekliler Derneği ve Ortadoğu Kolejinden gazetemize ziyaret

10 Ocak 2019, 17:48 - Okunma: 969

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Batman Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Yönetim kurulu üyesi Selim Altunkaynak, Özel Ortadoğu Koleji Yönetim kurulu Başkanı Ekrem Tüzün ve Basın koordinatörü Mecit Yıldırım gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler günü nedeniyle tebrik ettiler.

Gazete sahibimiz Nimet Dal ile Orhan Turan’ın 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutlayan Başkan Ekmen ve Tüzün Gazeteciliğin toplumun bilgilendirilmesi için vazgeçilmez bir meslek kolu olduğunu belirterek gazetecilerin sadece bir gün değil yılın her günü hatırlanması ve desteklenmesi gerektiğini kaydettiler.  
GAZETEMİZE GELEN KUTLAMA MESAJLARI
10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle gazetemize kutlama mesajı gönderen Vali Hulusi Şahin, Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran,  HDP Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir, Akparti İl Başkanı Akif Gür, Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, İş adamı Medeni Tüzün, Eczacılar Odası Başkanı Adnan Bayhan, Hüdapar merkez İlçe başkanı M. Şerif Durmaz, İş kadını Perinaz Yaman, Özel Ortadoğu Koleji Yönetim kurulu Başkanı Ekrem Tüzün, Av. Kutbettin Suçin, Akparti Beşiri Belediye Başkan aday adayı Metin Banlı, Akparti Yönetim kurulu üyesi Kudbettin Suçin, Real Konak ailesi, Eğitimci Tahir Altuğ ve Yazarımız Halil Candan’a en içten dileklerimizle teşekkür ederiz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=