Lütfen bekleyin..



Vali Şahin’den Uyuşturucuya karşı Topyekün mücadele çağrısı

09 Ocak 2019, 17:28 - Okunma: 753

Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları ile biraraya gelen Vali Hulusi Şahin, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekti. ‘HEPİMİZ ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ’ Konuşmasında İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılının uyuşturucu ile mücadelede seferberlik yılı ilan edildiğini belirten Vali Şahin, “Uyuşturucu ile mücadele konusunda top yekûn hareket etmemiz gerektiğinin altını özelikle çiziyoruz.

 Bu, sadece güvenlik güçlerinin mücadelesiyle başarılacak bir konu değildir. Hepimiz taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. Toplumun tüm kesimleri ve her bir ferdi, bu illeti yok etmek için çaba göstermesi gerekiyor.  Bu tehlike toplumun her tarafına sirayet etmiş durumda. Çok büyük bir bela ile karşı karşıyayız. Geleceğimiz ve istikbalimiz olan gençlerimizi zehirleyen bir bela. Muhtarlarımız mahallerin yöneticileridir.  Önce sizlere ulaşıyoruz ki, sizler de kendi mahalle ve köyünüzde hem vatandaşlarımızı hem de gençlerimizi bu hususta bilgilendirin” diye konuştu.
Batman’da uyuşturucu ile mücadelede yürütmüş oldukları çalışmalara değinen Yeşilay Batman Şubesi Başkanı Şehmus Yılmaz, Batman’da Yeşilay Danışmanlık Merkezinin (YEDAM) kazandırılması için gerekli çalışmaları yürüttüklerini ifade etti. Konuşmaların ardından toplantı, uyuşturucu ile mücadelede yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan sunumlarla sona erdi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=