Lütfen bekleyin..



Hak İş'ten Bölge hastanesi müdürü Sevgiliye plaket

08 Ocak 2019, 16:19 - Okunma: 801

HAK-İŞ/HİZMET-İŞ sendikası Batman İl Başkanı Bünyamin SÖĞÜT, İl Muhasibi Abdullah DEMİR, genel merkez avukatlarından av. Hamdi Abdullah KOÇOĞLU beyin katılımıyla Batman Bölge Devlet Hastanesinde HAK-İŞ/HİZMET-İŞ üyeleriyle bir toplantı düzenledi.

Askeri ücret düzenlemesiyle ilgili üyelere bilgi verildi, ”maaşları 1800 TL’den 2020 TL’ye yükseltilip çalışma bakanlığının bağıtlanmış olduğu toplu sözleşme zammı %4 ve sosyal haklar ilave edilecektir” vurgusu yapıldı.

HAK-İŞ/HİZMET-İŞ bölge devlet hastanesi baş temsilci Teyfik AVCI, temsilci İbrahim TAYUZAK, kadın komite başkanı ve temsilci Melek TURAN’ın ve HAK-İŞ/HİZMET-İŞ üyelerinin katılımlarıyla var olan sıkıntılarıyla ilgili av. Hamdi'den bilgi edindiler.

Bölge Devlet Hastanesi İdari Ve Mali İşler Müdürü Rıdvan SEVGİLİ'yi ziyaret eden HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Batman İl Başkanı Bünyamin SÖĞÜT, av. Hamdi bey, il muhasibi Abdullah DEMİR, temsilcilerle  makamında ziyaret edip üyelerin var olan sıkıntılarını kendilerine ilettiler. Hak İş heyeti Müdür Rıdvan Sevgili'nin ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür edilip plaket takdim ettiler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=