Lütfen bekleyin..



Merhum Nasıroğlu için mevlidi şerif okutulacak

06 Ocak 2019, 15:17 - Okunma: 1071

Geçtiğimiz yıl Ocak ayının başında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Batman’ın sevilen hayırsever ve sayılan iş adamlarından Merhum Nejat Nasıroğlu vefatının 1. yılında yarın (Salı) Valilik Kültür Merkezinde saat 12:00 – 13:00 arasında Mevlidi Şerif okutulacak.

“MEVLİDİ ŞERİF YARIN”
Türkiye’nin ve Batman’ın en önemli şirketleri arasında yer alan Fernas’ın kurucusu olan Merhum Necat Nasıroğlu’nun büyük gayreti ve çabasıyla Batman ve Türkiye’nin değişik illerinde 10 bini aşkın gencin istihdamı sağlanırken, Batman’da Fernas’a bağlı OSB’de 6 ayrı Fabrika bulunuyor. Fernas Şirketler bünyesinde Batman’da eğitim’den sağlığa, ekonomiden, sosyal hizmet odaklı onlarca tesis Batman’a kazandıran, Üniversite öğrencilerine burs veren Merhum Nejat Nasıroğlu Batman Üniversitesine Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinde kazandırdı. Son olarak Cudi Mahallesine Fernas Ortaokulunu kazandıran Merhum Nasıroğlu Batman halkının dualarını her zaman aldı. Yarın Kültür Merkezinde Merhum Nejat Nasıroğlu anısına düzenlenecek olan Mevlidi Şerif’e ailesi ve sevenleri katılacak. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=