Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir İlçe gezilerindeydi

06 Ocak 2019, 15:15 - Okunma: 1807

Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir beraberinde il başkanı Akif Gür'le birlikte ilçe gezileri kapsamında Sason ve Kozluk ilçe teşkilatlarını ve vatandaşları ziyaret etti. Batman’da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren Milletvekili Özdemir kentteki STK’arıda ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Kozluk’ta Belediye başkanı Veysi Işık’ında katıldığı teşkilat toplantısına katılan Milletvekili Ziver Özdemir,

 Batman’da tüm teşkilatlatlar olarak seçime hazır olduklarını belirtti.  


GENÇ MÜSİAD KONGRESİNE KATILDI
Milletvekili Ziver Özdemir MÜSİAD Batman Şubesi Genç Müsiad 6. Genel Olağan Kurul Toplantısına katıldı. Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan kongreye Milletvekili Özdemir’in yanı sıra Akparti Batman İl Balkanı Akif Gür, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir Müsiad Batman Şube Başkanı Suat Özdemir ve Müsiad üyesi iş adamları katıldı. 
Programda konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Müsiad’ın önemine değindi. Özdemir,’’ Bir tüccar nasıl olmalı. Bir tüccar dürüst olmalı, bir tüccar müşterisine güven vermeli, sözünün eri olmalıdır. Kısacası bir tüccar ahlaklı olmalıdır.İşte bu saydığımız özellikleri taşıyan ve kendinde barındıran sizin gibi güzide insanların çatısıdır.’’dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=