Lütfen bekleyin..



Dinç’in Mevlidine Binler Katıldı

01 Ocak 2019, 20:57 - Okunma: 1924

Batman’ın sevilen ve hayırsever iş adamı Ahmet Dinç’in Vefatının 1. yıldönümünde Ailesi tarafından Salon Diva’da mevlidi şerif okutuldu Geçtiğimiz yıl 1 Ocak 2018 tarihinde İş seyahati sırasında Kamerun'un başkentinde geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kaybeden Batman’ın sevilen ve hayırsever iş adamı Hacı Ahmet Dinç için vefatının 1. yıldönümünde okutulan Mevlidi Şerif yemeği büyük ilgi gördü.

Merhum Ahmet Dinç’in yakınları konukları tek tek kapıda karşılarken merhum Ahmet Dinç anısına Mevlidi Şerif, Kuran’ı Kerim, İlahiler ve Kasideler okundu.
İL PROTOKOLÜ MEVLİDİ ŞERİF’TE BULUŞTU
Binlerce kişinin katıldığı Mevlidi Şerif yemeğine Batman Valisi Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Coşkun Uçarcılar. Rektör Prof. Aydın Durmuş, görevinden uzaklaştırılan Belediye eş başkanı Sabri Özdemir, partililer, Akparti İl Başkanı Akif Gür, Akparti Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, Hasankeyf Belediye Başkanı A.vahap Kusen, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, Kamu kurum müdürleri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Din görevlileri, kanaat önderleri, İş adamları, Muhtarlar, Türkiye’nin değişik illerinden çok sayıda bürokrat, Müdür, iş adamı misafir ve kalabalık bir topluluk katıldı. Merhum Ahmet Dinç için verilen Mevlidi Şerif bayanlar için ise Beyaz Şato salonunda düzenledi. 


Diva Düğün salonu dolup taşarken, din görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif okundu. Daha sonra konuklara Mevlid-i Şerif yemeği ikram edildi. Konuklarla yakından ilgilenen Merhum Ahmet Dinç’in kardeşleri, Selman Dinç, İbrahim Dinç, Abdulhakim Dinç, Mehmet Dinç ve Emin Dinç misafirleri kapıda karşıladılar. Yoğun ilgi gören Mevlidi Şerif’te duygu dolu anlar yaşanırken, Batmanlılar Merhum Ahmet Dinç’e dua ettiler. 


DİNÇ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR
Batman halkının yoğun ilgi gösterdiği Mevlidi şerif yemeğine katılan, kendilerini yalnız bırakmayan Başta Batman Valisi Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy başta olmak üzere tüm misafirlere, İl dışında Batman’a kadar gelerek bu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Dinç ailesi Batman halkının yakın ilgisi ve temennileri için teşekkür ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=